03
maig
13

Crònica 1er de Maig: Lluita contra els enemics de la classe obrera!

Enemicss

Reconstrucció Comunista Mallorca va estar present el dia 1 de maig a la concentració del dia internacional del treball a Palma. Els anteriors dies van aparèixer per la ciutat multitud de pintades denunciant la situació de precarietat que viu la classe obrera a l’Estat espanyol;  varen aparèixer també pancartes penjades al centre i als accessos de diferents polígons de l’illa animant als obrers a considerar el dia del treball com una jornada de lluita, en cap cas festiva.

Durant el recorregut, la nostra intenció va ser la denúncia dels sindicats traïdors, així com elevar el nivell de consciència dels treballadors presents en l’ocasió. En aquesta línia vam estar entonant lemes revolucionaris i repartint octavetes informatives. Al final del recorregut, ens situarem en el centre de la plaça de Cort, on es va celebrar el tradicional meeting de CCOO i UGT. Lluny de callar, varem alçar la nostra veu més que mai, entonant lemes com “CCOO i UGT, sindicats del poder”, “Menys pactar, més lluitar”, “Traïdors i sangoneres fora dels sindicats”. En aquest moment varem convidar a unir-se a un grup de companys del PCOE, amb qui vam fer pinya. Lorenzo Bravo, secretari general d’UGT a l’illa, es va veure obligat a interrompre el seu discurs no sense abans dedicar-nos uns quants insults.

En aquest punt, des Reconstrucció Comunista Mallorca volem destacar la baixa talla política del PCOE a les Illes Balears, que s’atribueixen el “mèrit” d’aquesta acció en la crònica del seu bloc ‘oblidant’ de manera oportunista i rastrera amb qui van estar donant la cara en aquell moment.

PER UN SINDICALISME DE CLASSE I COMBATIU!

R * C MALLORCA

Lluitacontra

Agit1

Agit2

Agit3

Sielpresent

Anuncis

0 Responses to “Crònica 1er de Maig: Lluita contra els enemics de la classe obrera!”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: