25
febr.
14

Sobre els successos d’Ucrania.

Fa uns mesos la reacció a Ucrania, incentivada i encoratjada per l’imperialisme, va començar una campanya de desestabilització del règim polític al país sota l’excusa del “no a l’entrada en la Unió Europea”.

Immediatament mercenaris europeistes es van unir a la carronya local, des de liberals fins a feixistes, tota la xacra al servei de l’imperialisme va començar a mobilitzar-se i a invertir l’ordre imperant fins llavors. Mercenaris i feixistes militaritzats van començar a implantar el terror com a arma, mentre les pressions des d’Europa i EE.UU continuaven.

El govern de Yanukovich era un govern feble que, al costat dels seus socis de govern, els revisionistes ucraïnesos, han estat incapaços d’enfrontar-los, han estat incapaços de reprimir a aquests serfs de l’imperialisme, cedint una vegada després d’una altra davant les exigències dels imperialistes, regalant-los la situació perfecta per assassinar, destruir monuments, i arruïnar al país.
Mentrestant, Rússia, una altra potència imperialista, espera sense fer res. On està aquest antiimperialisme de Rússia del que tant parlen els revisionistes? com sempre, en cap lloc.

El govern de Yanukovich ha estat derrotat. Ha pres el poder la reacció i els feixistes han agafat una gran força. Els atacs a jueus, comunistes i russos s’estan succeint de forma accelerada.

S’aveïnen temps molt foscos a Ucraïna, i el principal culpable, com hem dit, ha estat el propi govern Ucraïnès i els seus aliats “comunistes” que han estat pusil·lànimes i incapaços de reprimir a la reacció. Incapaços de crear milícies a temps per enfrontar-se a les milícies feixistes que ara campen a plaer per Kíev.

A més, Timoshenko ha estat alliberada de la presó on complia condemna, obviant les lleis, ignorant a la justícia i guiant-se només per la força que Yanukovich i els seus socis els han deixat agafar. Aquest ha estat “destituït” de manera forçosa. 
A Ucrania s’ha deixat escapar una gran oportunitat de frenar a l’imperialisme Europeu. Esperem que el poble Ucraïnès aconsegueixi revertir aquesta situació aviat.

Reconstrucció Comunista 
Febrer 2014

 

Sobre los sucesos de Ucrania.

Hace unos meses la reacción en Ucrania, incentivada y alentada por el imperialismo, comenzó una campaña de desestabilización del régimen político en el país bajo la excusa del “no a la entrada en la Unión Europea”.

Inmediatamente mercenarios europeístas se unieron a la carroña local, desde liberales hasta fascistas, toda la lacra al servicio del imperialismo empezó a movilizarse y a subvertir el orden imperante hasta entonces. Mercenarios y fascistas militarizados empezaron a implantar el terror como arma. Mientras las presiones desde Europa y EE.UU continuaban.

El gobierno de Yanukovich era un gobierno débil que, junto a sus socios de gobierno, los revisionistas ucranianos, han sido incapaces de enfrentarlos, han sido incapaces de reprimir a estos siervos del imperialismo, cediendo una vez tras otra ante las exigencias de los imperialistas regalándoles la situación perfecta para asesinar, destruir monumentos, y arruinar al país.

Mientras tanto, Rusia, otra potencia imperialista, aguarda sin hacer nada. ¿Dónde está ese antiimperialismo de Rusia del que tanto hablan los revisionistas? como siempre, en ningún sitio.

El gobierno de Yanukovich ha sido derrotado. Ha tomado el poder la reacción y los fascistas han tomado una gran fuerza. Los ataques a judíos, comunistas y rusos se están sucediendo de forma acelerada.

Se avecinan tiempos muy oscuros en Ucrania, cuya principal culpable, como hemos dicho, ha sido el propio gobierno Ucraniano y sus aliados “comunistas” que han sido pusilánimes e incapaces de reprimir a la reacción. Incapaces de crear milicias a tiempo para enfrentarse a las milicias fascistas que ahora campan a sus anchas por Kiev.

Además, Timoshenko ha sido liberada de la cárcel donde cumplía prisión, obviando las leyes, ignorando a la justicia y siguiéndose sólo por la fuerza que Yanukovich y sus socios les han dejado coger. Éste ha sido “destituido” de manera forzosa.

En Ucrania se ha dejado escapar una gran oportunidad de frenar al imperialismo europeo. Esperemos que el pueblo Ucraniano consiga revertir esta situación pronto.

Reconstrucción Comunista
Febrero 2014

Anuncis

0 Responses to “Sobre els successos d’Ucrania.”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: