14
març
14

Concentració davant els jutjats per la imputació de la infanta en el cas Nóos

El passat dissabte 8 de febrer, als jutjats de Palma va acudir la infanta Cristina per declarar per la seva imputació en el cas Nóos. Per aquest motiu, a les 8:30 del matí va tenir lloc una concentració a Via Alemanya que va comptar amb uns 300 manifestants i un dispositiu policial excessiu, amb la presència de cossos policials d’altres llocs de l’Estat i unitats especials de rastreig fins i tot al clavegueram.

A la concentració s’hi van unir treballadors de la planta de Coca-Cola, afectats per l’ERO (expedient de regulació d’ocupació). Tot units corejàvem consignes com: “capitalisme és corrupció”; “ni jutges ni fiscals, justícia popular”; “Visca la lluita de la classe obrera”; “Ni fanta ni Infanta” i “anticapitalistes”; entre d’altres.

Cal recordar que “la riquesa exerceix el seu poder indirectament dins l’Estat però, per això mateix, ho fa d’un mode més segur. En primer lloc, mitjançant la corrupció directa dels funcionaris, i en segon lloc, mitjançant l’aliança del govern amb la borsa”, és a dir, amb el capital financer. “Aquesta aliança es realitza amb tanta major facilitat, com més creixen els deutes de l’Estat” Per tant, la corrupció n’és una part intrínseca del capitalisme i com major sigui la crisi capitalista, major serà la corrupció dins l’Estat. I major seran les condicions de precarietat dels proletaris, i més nombroses les files de l’exèrcit industrial de reserva, el que ells anomenen atur.

(F. Engels: “L’origen de la família, la propietat privada i l’Estat” Capítol IX)

Des de Reconstrucció comunista vàrem voler assistir per denunciar aquest fet, que el capitalisme és corrupte per naturalesa pròpia, i això només pot canviar d’una manera, la qual no és mitjançant reformes ni justícia burgesa. El problema ha de ser tallat d’arrel, i ha de ser la mateixa classe treballadora qui li doni solució al problema mitjançant les eines de què disposa, perquè l’Estat no dubta en emprar la violència per reprimir, perseguir i condemnar la nostra classe.

MÉS BORBONS PRESOS i MENYS PRESOS POLÍTICS

ImatgeImatge

ImatgeImatgeImatgeImatge

ImatgeImatge

El pasado sábado 8 de febrero, a los juzgados de Palma acudió la infanta Cristina para declarar por su imputación en el caso Nóos. Por este motivo, a las 8:30 de la mañana tuvo lugar una concentración en Vía Alemania que contó con unos 300 manifestantes y un dispositivo policial excesivo, con la presencia de cuerpos policiales de otros lugares del Estado y unidades especiales de rastreo incluso en el alcantarillado.

A la concentración se unieron trabajadores de la planta de Coca-cola, afectados por el ERE (expediente de regulación de empleo). Todo unidos coreábamos consignas cómo: “capitalismo es corrupción”; “ni jueces ni fiscales, justicia popular”; “Viva la lucha de la clase obrera”; “Ni fanta ni infanta” y “anticapitalistas”; entre otros. Hay que recordar que “la riqueza ejerce su poder indirectamente dentro del Estado pero, por eso mismo, lo hace de un modo más seguro. En primer lugar, mediante la corrupción directa de los funcionarios, y en segundo lugar, mediante la alianza del gobierno con la bolsa“, es decir, con el capital financiero. “Esta alianza se realiza con tanta mayor facilidad, cuanto más crecen las deudas del Estado” Por lo tanto, la corrupción es una parte intrínseca del capitalismo y cuanto mayor sea la crisis capitalista, mayor será la corrupción dentro del Estado. Y mayor serán las condiciones de precariedad de los proletarios, y más numerosas las filas del ejército industrial de reserva, lo que ellos denominan paro. (F. Engels: “El origen de la familia, la propiedad privada y la Sido” Capítulo IX)

Desde Reconstrucción comunista quisimos asistir para denunciar este hecho, que el capitalismo es corrupto por naturaleza propia, y ésto sólo puede cambiar de una manera, la cual no es mediante reformas ni justicia burguesa. El problema tiene que ser cortado de raíz, y tiene que ser la misma clase trabajadora quién le dé solución al problema mediante las herramientas de que dispone, porque el Estado no duda en emplear la violencia para reprimir, perseguir y condenar nuestra clase.

MÁS BORBONES PRESOS y MENOS PRESOS POLÍTICOS!

Anuncis

0 Responses to “Concentració davant els jutjats per la imputació de la infanta en el cas Nóos”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: