06
maig
14

CAMPANYA UNITÀRIA PER L’ABSTENCIÓ ACTIVA

abst

PER L’ABSTENCIÓ ACTIVA I CONSCIENT DAVANT LES ELECCIONS EUROPEES

A poc a poc s’apropa la data en la qual el deslúcid i vell Poder, el Poder de l’oligarquia financera, de les elits econòmiques, de l’imperialisme rapaç i dels interessos monopolistes reclamen la repercussió d’un acte que tendeix a convertir-se en un dia de victòria per a la classe dominant i de perduda i frustració per a la classe obrera i les capes populars.

L’actual situació de la classe obrera no és en cap cas massa lluminosa, però és també tan cert que el circ electoral any rere any obté cada vegada major animadversió i descontent. Actitud aquesta que fa reaccionar precipitadament a les burgesies europees, ja que un alt risc d’abstenció repercuteix indubtablement en la legitimització del sistema, plasmant en les urnes el monumental *hartazgo que les classes més desfavorides estan patint amb les contínues polítiques d’explotació i retallades.

Per rentar la cara de les institucions burgeses i enlluernar amb el seu infundat caràcter democràtic, el mateix Estat burgès estimula la creació de nous partits polítics, moviments, organitzacions i altres estructures que des de posicions patriòtiques i conciliadores pretenen enganyar a la classe obrera i a l’alt nombre del descontentament popular. A Espanya, existeixen diversos partits esquerrans o progressistes cridats a aglutinar part de la desil·lusió que la crisi econòmica motiva en el panorama polític actual. Després d’haver aconseguit tot el seu protagonisme en els mitjans privats de comunicació, la seva principal comesa resideix a arrencar un grapat de vots a la classe obrera i a les capes populars per lliurar-les directa o indirectament en favor dels interessos de la burgesia.

L’imperialisme en general i l’europeu en particular està sumit en una brutal i superior crisi, manifestada aquesta en una crisi econòmica que no troba sortida alguna i que any rere any impulsa una major onada d’explotació i misèria; remolí que acaba damnificant sempre als mateixos, a les treballadores i treballadors. La crisi econòmica ha provocat com no pot ser d’una altra forma una notòria crisi política, la classe política burgesa està sent acusada, assenyalada i denunciada; és per això pel que resulta important que tot aquest descontentament popular desemboqui en la desaprovació total de la lògica burgesa, per mitjà de l’abstenció activa i conscient enfront de les eleccions burgeses.

No hi ha cap opció obrera per a aquestes eleccions, l’imperialisme europeu no permet un desenvolupament del moviment obrer, no som esquerrans, no estem en contra de l’eleccions per se, estem convençuts que un veritable Partit de la classe obrera pugues i ha de participar al parlament i en les eleccions, boicotejant-les categòricament una vegada que la conquesta del poder sigui imminent. Però en aquestes eleccions i especialment en l’Estat no hi ha Partit que compleixi aquestes condicions, per la qual cosa l’única opció obrera en aquestes eleccions, *legitimadoras de l’imperialisme europeu, és l’abstenció activa.

En aquests moments de crisi revolucionària universal, les tasques primordials són les de treballar en la preparació i educació del proletariat per a la revolució, rebutjant total i categòricament a convertir a les organitzacions revolucionàries en apèndixs del treball parlamentari i en un element posat al seu servei.

Tot el descontentament popular, tota aquesta ira obrera no pot ser assossegada per un vot inútil, per unes urnes il·legítimes, per un acte que no farà canviar gens les aspiracions de la burgesia i el penós futur de la classe treballadora. La sortida a aquesta crisi no ve de la mà de la papereta oportunista, la superació de la crisi correspon a la pròpia superació del capitalisme, a la seva destrucció i a la modificació profunda de les relacions econòmiques.

Enfront d’aquestes eleccions europees abstenció activa i conscient, davant el descontentament popular estendre la propaganda comunista i enfortir l’organització revolucionària.Imatge

Anuncis

0 Responses to “CAMPANYA UNITÀRIA PER L’ABSTENCIÓ ACTIVA”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: