03
jul.
14

Comunicat per la llibertat d’Alfon

10526113_680645408691267_330705048436253556_n

Comunicat per la llibertat d’Alfon

A la vaga general del 14 de Novembre de 2012 el nostre amic, company i veí Alfon va ser detingut, per la qual cosa se li demanen 5 anys i mig de presó. Aquesta detenció és precedida per un altre muntatge policial contra ell i alguns dels seus familiars, en el qual li acusen falsament d’agredir a un policia i pel que hi ha una petició de 2 anys i mig de presó. Tot això suma un total de 8 anys de presó, la qual cosa significa que, a través de dos muntatges policials seguits, que demostren un exhaustiu seguiment de la persona, el nostre veí, amic i company serà privat de la seva llibertat, pel simple fet de ser un jove veí de Vallecas implicat en la lluita social.

És per aquesta implicació en la lluita pel que el dia 14 de novembre, en la vaga general, es dirigia a participar en els piquets que s’anaven a desenvolupar al barri. A escassos metres del seu domicili va ser detingut i acusat falsament de tinença d’explosius, una vegada en la brigada d’informació va ser amenaçat i pressionat perquè és declaràs ell mateix culpable, detenció durant la qual es van produir nombroses contradiccions entre les declaracions dels agents. Cap petjada va ser trobada en les suposades proves aportades per la policia, com ja va reconèixer el fiscal, no van trobar res que confirmés la versió policial en els registres que es van cometre a continuació al seu domicili, així i tot van seguir pressionant als seus familiars. Alfon no portava res del que se li acusa, ens trobem davant un muntatge policial.

Malgrat totes les evidències que Alfon està sofrint un muntatge policial no va ser posat en llibertat, i el van enviar a presó preventiva amb l’excusa de la suposada alarma social i el risc de fugida, la qual cosa era un absurd que no se sostenia de cap manera. No els basta amb això, ja que Alfon es va mantenir ferm, li van aplicar el règim*FIES, per restringir-li el suport de la seva família i amics amb l’única intenció que s’esfondrés. Van començar amb la pressió al seu entorn, amics i familiars.

El cas de Alfon és utilitzat per l’estat per criminalitzar la lluita social, el volen usar com a cap de turc. La pressió social va fer possible que Alfon sortís en llibertat a l’espera de judici. Aquest judici es produira al setembre, Alfon ha estat acusat falsament amb l’única intenció de causar por i criminalitzar a tots els que com el lluiten contra aquest sistema injust i opressor. Com també els ha passat als companys Miguel i Isma en el transcurs de les marxes per la dignitat o als companys Carlos i Carmen i Jon Telletxea i Urtzi Martinez en el marc de lluita de la vaga general de Març de 2012.

No podem quedar-nos parats davant aquesta ona de criminalització de la lluita social, els familiars, amics, veïns i companys de Alfon volem fer una crida a tota la classe obrera i a les organitzacions socials i polítiques perquè s’adhereixin a la campanya per l’absolució de Alfon. Una campanya unitària, solidària i àmplia que aconsegueixi defensar la llibertat de Alfon i evitar que l’estat el condemni per usar-ho per donar exemple i criminalitzar la protesta social.

No cal tractar aquests casos de forma aïllada, cal enfrontar-se d’una forma col·lectiva a l’escalada repressiva contra els quals participen en les lluites socials.

Alfon Llibertat!

Per la llibertat i retirada de càrregs de tots els represaliats en la lluita social!

Per la llibertat de tots els presos polítics!
http://alfonlibertad.wordpress.com/

 

Comunicado por la libertad de Alfon

Comunicado por la libertad de Alfon

 

 
Publicado en 2 julio, 2014
En la huelga general del 14 de Noviembre de 2012 nuestro amigo, compañero y vecino Alfon fue detenido, por lo que se le piden 5 años y medio de prisión. Esta detención es precedida por otro montaje policial contra el y algunos de sus familiares, en el que le acusan falsamente de agredir a un policía y por lo que hay una petición de 2 años y medio de cárcel. Todo ello suma un total de 8 años de prisión, lo que significa que, a través de dos montajes policiales seguidos, que demuestran un exhaustivo segumiento de la persona, nuestro vecino, amigo y compañero será privado de su libertad, por el mero hecho de ser un joven vecino de Vallecas implicado en la lucha social.
Es por esta implicación en la lucha por lo que el día 14 de noviembre, en la huelga general, se dirigía a participar en los piquetes que se iban a desarrollar en el barrio. A escasos metros de su domicilio fue detenido y acusado falsamente de tenencia de explosivos, una vez en la brigada de información fue amenazado y presionado para que se autodeclararse culpable, detención durante la cual se produjeron numerosas contradicciones entre las declaraciones de los agentes. Ninguna huella fue encontrada en las supuestas pruebas aportadas por la policía, como ya reconoció el fiscal, no encontraron nada que confirmase la versión policial en los registros que se cometieron a continuación en su domicilio, aun así siguieron presionando a sus familiares. Alfon no llevaba nada de lo que se le acusa, nos encontramos ante un montaje policial.
A pesar de todas las evidencias de que Alfon está sufriendo un montaje policial no fue puesto en libertad, y le enviaron a prisión preventiva con la excusa de la supuesta alarma social y el riesgo de fuga, lo cual era un absurdo que no se sostenía de ninguna manera. No les basto con esto, ya que Alfon se mantuvo firme, le aplicaron el régimen FIES, para restringirle el apoyo de su familia y amigos con la única intención de que se derrumbase. Comenzaron con la presión a su entorno, amigos y familiares.
El caso de Alfon es utilizado por el estado para criminalizar la lucha social, le quieren usar como cabeza de turco. La presión social hizo posible que Alfon saliera en libertad a la espera de juicio. Este juicio se va a producir en Septiembre, Alfon ha sido acusado falsamente con la única intención de causar miedo y criminalizar a todos los que como el luchan contra este sistema injusto y opresor. Como también les ha pasado a los compañeros Miguel e Isma en el transcurso de las marchas por la dignidad o a los compañeros Carlos y Carmen y Jon Telletxea y Urtzi Martinez en el marco de lucha de la huelga general de Marzo de 2012.
No podemos quedarnos parados ante esta ola de criminalización de la lucha social, los familiares, amigos, vecinos y compañeros de Alfon queremos hacer un llamamiento a toda la clase obrera y a las organizaciones sociales y políticas para que se sumen a la campaña por la absolución de Alfon. Una campaña unitaria, solidaria y amplia que consiga defender la libertad de Alfon y evitar que el estado le condene para usarlo para dar ejemplo y criminalizar la protesta social.
No hay que tratar estos casos de forma aislada, hay que enfrentarse de una forma colectiva a la escalada represiva contra los que participan en las luchas sociales.
¡Alfon Libertad!
¡Por la libertad y retirada de cargos de todos los represaliados en la lucha social!
¡Por la libertad de todos los presos políticos!

http://alfonlibertad.wordpress.com/

Anuncis

0 Responses to “Comunicat per la llibertat d’Alfon”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: