17
abr.
15

Reconstrucció Comunista: Contra el Plà Director Sectorial de Residus de Mallorca

Reconstrucció Comunista fou present a la manifestació celebrada el passat 10 de gener al Port d’Alcúdia sota el lema “NO VOLEM SER EL FEMER D’EUROPA” contra l’aprovat Plà Director Sectorial de Residus de Mallorca, que importa des del passat any a prop de 30 mil tonelades de residus procedents d’Europa. Durant la manifestació vam corejar lemes tals com: “Qui estima Mallorca no la destrueix”;”Prou destrucció del nostre territori”;”Bauçà tremola, el poble no perdona”; etc.

També volem contestar i aclarir públicament les crítiques d’alguns dels assistents a la manifestació cap a la nostra organització, per dur una bandera roja amb la falç i el martell.

Nosaltres, com a comunistes, entenem la importància de la lluita ecologista, per dos motius fonamentals:
1. La conservació i sostenibilitat de la biodiversitat
2. L’estudi d’ecosistemes i l’ecologia dels recursos, on entren les fonts d’energia i les matèries primeres.

Actualment vivim en la fase històrica de l’imperialisme, en la que multitud d’Estats es centren directament en els recursos naturals, especialment dels energètics no renovables. No dubten en oprimir i fer la guerra a tots els pobles que siguin necessaris per al seu desenvolupament econòmic, anul·lant tota la seva independència, com són, entre molts altres, els casos recents de Líbia i Iraq.

Tenim molt clar que tots els problemes mediambientals que sorgeixen actualment al món , en aquest cas a la nostra illa, van totalment lligades a un mode de producció capitalista que es regeix únicament per una ètica d’explotació per obtenir el màxim benefici econòmic possible dels recursos naturals, en detriment d’aquests pel seu mal ús. Hi ha multitud d’exemples internacionals, institucions com CMNUCC (Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic) o UNEP (Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient), instruments de l’ONU que marquen restriccions a les emisions de gasos que, posteriorment, es violen a plaer malgrat les nefastes conseqüències per a la natura.

Llavors, sabem que el mitjans de vida per a la classe obrera estan totalment condicionats al seu territori i lluitarem sempre que sigui necessari per defensar-lo de qualsevol atac. Som conscients que aquesta lluita està totalment condicionada a l’organització obrera i revolucionària, per posicionar-nos en contra d’organitzacions petitburgeses que es dediquen a institucionalitzar la lluita, depenent directament de les subvencions econòmiques, que acaben sempre amb un fort rol pacifista i d’apagafocs davant l’acció revolucionària, ja que “mai mossegaran la mà del que els hi dóna de menjar”.

Per tant, entenem que és legítim dur la bandera revolucionària de la nostra classe, a més de necessari per a normalitzar la presència dels comunistes davant les reivindicacions populars, perquè només el camp socialista serà capaç de construir un món on es desenvolupi la comptabilitat de l’economia i l’ecologia per damunt dels interessos de la minoria burgesa que ens sotmet i explota.

 

730329500_134081

730409555_49568

730328296_134317

En castellano:

Reconstrucción Comunista: Contra el Plan Director Sectorial de Residuos de Mallorca

Reconstrucción Comunista estuvo presente en la manifestación celebrada el pasado 10 de enero en el Puerto de Alcúdia bajo el lema “NO QUEREMOS SER EL ESTERCOLERO DE EUROPA” contra el aprobado Plan Director Sectorial de Residuos de Mallorca, que importa desde el pasado año alrededor de 30 mil toneladas de residuos procedentes de Europa. Durante la manifestación coreamos lemas tales cómo ; “Quién quiere Mallorca no la destruye” “Suficiente destrucción de nuestro territorio” “Bauzà tiembla el pueblo no perdona” etc.

También queremos contestar y aclarar públicamente las críticas de algunos de los asistentes a la manifestación a nuestra organización, por portar una bandera roja con la hoz y el martillo.

Nosotros como comunistas entendemos la importancia de la lucha ecologista, por dos motivos fundamentales; 1 la conservación y sostenibilidad de la biodiversidad 2 El estudio de ecosistemas y la ecología de los recursos, donde entran las fuentes de energía y las materias primas.

Actualmente vivimos a la fase histórica del imperialismo, donde multitud de estados se centran directamente encima de los recursos naturales, especialmente de los energéticos no renovables. Nunca dudan al oprimir y hacer la guerra en todos los pueblos que sea necesario para su desarrollo económico, anulando toda su independencia, tenemos los casos recientes de Libia e Iraq.

Tenemos muy claro que todos los problemas medioambientales que surgen actualmente en el mundo , en este caso en nuestra isla, van totalmente ligadas a un modelo de producción capitalista que se rige únicamente por una ética de explotación y de obtener el máximo beneficio económico posible ante los recursos naturales, en detrimento de estos por su mal uso. Hay multitud de ejemplos internacionales, instituciones como CMNUCC (Convención Marco de las Naciones Unidas sobre el Cambio Climático) o UNEP (Programa de la Naciones Unidad para el Medio Ambiente). Instrumentos de la ONU que marcan restricciones a las emisiones de gases que posteriormente violan a placer a pesar de las nefastas consecuencias para la naturaleza.

Entonces sabemos que el medio de vida de la clase obrera esta totalmente condicionada a su territorio y lucharemos siempre que sea necesario por defenderlo de cualquier ataque. Somos conscientes que esta lucha esta totalmente condicionada a la organización obrera y revolucionaria, por el contrario de organizaciones pequeñoburguesas que se dedican a institucionalizar la lucha, dependiendo directamente de las subvenciones económicas, que acaban siempre con un fuerte rol pacifista y de apagafuegos ante la acción revolucionaria, “nunca morderán la mano del que les da de comer”.

Por lo tanto entendemos que es legítimo traer la bandera revolucionaria de nuestra clase, además de necesario para normalizar la presencia de los comunistas ante las reivindicaciones populares, porque sólo el campo socialista sera capaz de construir un mundo donde se desarrolle la contabilidad de la economía y la ecología, por encima de los intereses de la minoría burguesa que nos somete y explota

Anuncis

0 Responses to “Reconstrucció Comunista: Contra el Plà Director Sectorial de Residus de Mallorca”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: