16
set.
15

Solidaritat amb les feministes encausades

Els darrers mesos han estat detingudes set persones d’Arran Palma acusades de participar en una acció feminista dins d’una església.

L’Estat burgès torna a encobrir la seva violència amb frases buides i sense sentit sobre la “llibertat” d’uns a exercir la llibertat d’expressió, mentre protegeix i promou el patriarcat criminal.

Apostem pel feminisme de classe i no compartim en bona mesura els postulats interclassistes que imperen en el feminisme actual. No obstant això, davant les ofensives del capitalisme i el patriarcat veiem absolutament lògic que la gent afectada respongui i en aquest cas, sense cap dubte, estem amb les dones oprimides i tots els feministes.

Per tot això, des del PML (RC) donam el nostre suport als militants feministes encausats i participarem en les mobilitzacions que convoquin pel seu cas.

És una llàstima que, fins ara, la solidaritat antirrepressiva a Palma no hagi estat unida per qüestió de sigles i sectarisme. Aquesta dinàmica ha de canviar, no li facem més fàcil el treball a l’Estat burgès.

Llibertat feministes encausats!

A continuació exposam l’agitació del nostre partit pel cas:

(Castellano)

Los últimos meses han sido detenidas siete personas de Arran Palma acusadas de participar en una acción feminista dentro de una iglesia.

El Estado burgués vuelve a encubrir su violencia con frases vacías y sin sentido sobre la “libertad” de unos a ejercer la libertad de expresión, mientras protege y promueve el patriarcado criminal.

Apostamos por el feminismo de clase y no compartimos en buena medida los postulados interclasistas que imperan en el feminismo actual. Sin embargo, ante las ofensivas del capitalismo y el patriarcado vemos absolutamente lógico que la gente afectada responda y en este caso, y sin lugar a duda, estamos con las mujeres oprimidas y todos los feministas.

Por todo ello, desde el PML (RC) damos nuestro apoyo a los militantes feministas encausados y participaremos en las movilizaciones que convoquen por su caso.

Es una lástima que, hasta ahora, la solidaridad antirrepresiva en Palma no haya estado unida por cuestión de siglas y sectarismo. Esta dinámica debe cambiar, no le hagamos más fácil el trabajo al Estado burgués.

Libertad feministas encausados!

A continuación exponemos la agitación de nuestro partido por el caso:

812708907_50578 812817799_44985 812831274_45278

blog de seguimiento del caso; https://feministesencausades.wordpress.com/

Anuncis

0 Responses to “Solidaritat amb les feministes encausades”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: