15
des.
15

Resolució del PML(RC) sobre les eleccions generals del 20 de Desembre

eleccions 2015

Versión en castellano

El pròxim 20 de Desembre tindrà lloc la celebració de les eleccions generals a Espanya, en les quals es decidirà quin Partit de la burgesia oprimeix a la classe obrera durant els propers quatre anys.

En aquest cas el circ electoral es troba focalitzat entre quatre partits estatals, principalment: El Partit Popular, el Partit Socialista, Ciutadans i Podem.

Els dos primers representen al bipartidisme que s’ha repartit el poder des de fa més de 20 anys.
Els dos darrers són un intent d’enganyar al poble, fent-lis creure que s’està produint una regeneració de la política, i que són possibles els canvis des de dins del sistema capitalista i l’estructura política actual, quan en realitat representen els mateixos interessos reaccionaris i burgesos dels partits esmentats anteriorment. Els seus intents de congeniar els interessos imperialistes amb la recuperació de la base social de l’aristocràcia obrera i la burgesia proletaritzada només són cants de sirena. El capitalisme havia assolit, durant un curt període de temps, crear la il·lusió de que es podia millorar la situació general de la població, però la crisi ha demostrat l’extrema volatilitat d’aquesta farsa. La tendència inexorable seguirà sent que milers i milers de persones engreixin les files de la classe obrera.

El PCE i Esquerra Unida amb la seva candidatura d’Unitat Popular davant l’auge de Podem estan en un procés de fallida i dissolució, els revisionistes espanyols estan donant els seus últims espertenecs abans de caure en el desastre més absolut. Grècia és la prova de les limitacions d’aquells que pretenien avançar mínimament i sense dolors cap al que ells consideren socialisme. Així doncs, assistim a la impotència doble del PCE: D’una banda, la fi de la il·lusió grega de apedaçar el capitalisme mantenint intacte l’Estat burgès; per una altra, el fracàs d’Esquerra Unida, la seva eina principal.

La resta de Partits “obrers” són insignificants i no fan més que caure en el descrèdit i el ridícul més absolut, ja que no tenen força ni de presentar-se a les eleccions ni a realitzar les labors mínimes d’agitació i conscienciació.

El PML(RC) no està en contra de participar en les eleccions, sempre tenint en compte la funció d’aquestes com a element secundari en el treball del Partit, usant aquestes per a realitzar agitació, difondre i donar a conèixer les posicions del partit i per a denunciar les eleccions burgeses com alguna cosa inservible als obrers, conscienciant a aquests per a la veritable batalla, l’estafa de poder per part del proletariat, que per descomptat no vindrà del joc parlamentari ni de la presència en institucions com pensen els revisionistes que advoquen per la via democràtica al socialisme, que no és una altra cosa que la defensa i perpetuació del capitalisme.

No hi ha cap opció obrera present en aquestes eleccions, i els que podrien presentar-se no tenen força encara per a això. Davant això, hem d’apostar una vegada més pel boicot a les eleccions del dia 20, hem de promoure l’abstenció activa com a única opció realment obrera.

Els comunistes d’Espanya hem de centrar-nos en construir el Partit com a objectiu principal, un Partit fort, abans de poder parlar de presentar-se a les eleccions.

Pel Boicot a les eleccions del dia 20.
Per l’abstenció activa.

PML (RC)                                                                                           DESEMBRE 2015

Anuncis

0 Responses to “Resolució del PML(RC) sobre les eleccions generals del 20 de Desembre”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: