14
gen.
16

Aquí deixam el vídeo de presentació de les Jornades Antifeixistes de 2016. Vos convidam a adherir-vos si encara no ho heu fet al mail jornadasantifascistasestatales@gmail.com. Ademés vos convidam a difondre les jornades i a acudir a aquelles del territori més próxim.

Aquí dejamos el vídeo de presentación de las Jornadas Antifascistas de 2016. Os invitamos a adheriros si aún no lo habéis hecho en el mail jornadasantifascistasestatales@gmail.com. Además os invitamos a difundir las jornadas y a acudir a aquellas del territorio más cercano.

Anuncis

0 Responses to “Aquí deixam el vídeo de presentació de les Jornades Antifeixistes de 2016. Vos convidam a adherir-vos si encara no ho heu fet al mail jornadasantifascistasestatales@gmail.com. Ademés vos convidam a difondre les jornades i a acudir a aquelles del territori més próxim.”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacta amb nosaltres:

colectiurcm@gmail.com

stalin, pravda nº302 (1929)

"Podeu tenir la seguretat, camarades, de que estic disposat a seguir entregant a la causa de la classe obrera, a la causa de la revolució poletària i el comunisme mundial totes les meves energies, tota la meva capacitat, i si fora necessari, tota la meva sanc gota a gota"

Pàgina estatal R*C

R*C Euskal Herria

R*C València

R*c Catalunya

R*C Andalucía

ferratines

Anuncis

%d bloggers like this: